top of page
Geurt Jan de Heus

Geurt Jan de Heus

Na zijn artsexamen heeft Geurt Jan de Heus een aantal jaren als manager gewerkt in de farmaceutische industrie. In 1996 gaf hij zijn carrière een wending door zich bij RoutsLaeven te richten op onderhandelings vraagstukken.

RoutsLaeven is al dertig jaar gespecialiseerd in training, coaching en advies op dit gebied. Hij helpt in zijn trainingen deelnemers, die geconfronteerd worden met toenemende complexiteit en mensen die ‘koste wat kost’ willen winnen, constructief te onderhandelen. Een aanpak waarbij waarden als openheid, respect en redelijkheid centraal staan.

 

Door zijn ruim twintig jaar ervaring wordt hij bij moeilijke onderhandelingen in het publieke domein, grotere organisaties en familiebedrijven als adviseur gevraagd.

image-asset-3.jpg

Spreker

Geurt Jan de Heus is beschikbaar als spreker voor uw evenement! Geurt Jan neemt zijn publiek mee op een reis waarin hij organisaties, leiders en teams meeneemt op weg naar win-win oplossingen. In zijn keynotes benadrukt hij het belang van onderhandelen in deze hedendaagse 'VUCA' (volatile, uncertain, complex and ambiguous) wereld. Hierbij neemt hij de theorie zoals beschreven in 'Alles is Onderhandelen' als leidraad en past hij zijn verhaal aan naar uw evenement. Geurt Jan staat bekend om zijn hoge mate van interactie met het publiek tijdens zijn keynotes, ongeacht de grootte van het publiek. 

image-asset-4.jpg

Keynote Topics

  • Mastering the Art of Negotiation

  • Conflict management

  • Project management

  • Cooperation

bottom of page